Rodinný dom

Sunset Cove - Coral Beach & Hidden Beach sa nachádzajú v samostatnej enkláve zátoky v srdci Key Largo, medzi nedotknutými ostrovčekmi Florida Keys. Obmývaná Mexickým zálivom v lokalite Florida Bay sa Sunset cove rozkladá na celkovej ploche 28 328m², pričom ponúka 112m² vlastnej piesočnej pláže a cez 4000m² morskej plochy.

Dve dominantné rezidencie a prislúchajúce domy pre hostí obklopené tropickou zeleňou sú doplnené dvoma zapustenými bazénmi, dvoma chránenými dokmi, prístreškom pre loď, a predĺženým mólom s kotviacou plošinou. Súčasťou je aj domček údržby, príjazdová cesta a komerčná budova s priečelím k ceste, vhodná na prevádzku kancelárie alebo obchodu. Súkromný pozemok pojme až 100 hostí s možnosťou parkovania, a aj preto je v súčasnosti využívaný ako obľúbená svadobná lokácia. Orientáciou parciel na juh i na sever je Sunset Cove skutočne ideálnym pobrežným letoviskom.

Na severnej parcele Coral Beach nájdete impozantný pôvodný dom s terasou, štyrmi spálňami a štyrmi kúpeľňami, obývacou izbou, jedálňou, plnohodnotnou kuchyňou, špajzou a práčovňou, situovanými na prízemí. Autá môžete zaparkovať v dvojito koncipovanej garáži. Severný hosťovský dom postavený v r. 2018 ponúka 5 spální s vaňami, kuchynku s jedálenským priestorom a takisto práčovňou.

Tiež južná parcela Hidden Beach ponúka veľkolepý hlavný dom. Ten bol postavený v r. 2017 a okrem toho že je koncipovaný bezbariérovo, je zariadený štyrmi spálňami, štyrmi kúpeľňami a kuchyňou a svojim obyvateľom dopraje priestranné obývacie aj jedálenské priestory. Aj tu si môžete dopriať pohodlie bazéna alebo sa rozhodnúť pre jednu zo svojich pláží, či objavovať koralový útes. V južnom dome pre hostí nájdete štyri spálne a tri kúpeľne, kuchynku a obývací priestor, všetko na úrovni zeme.

Obidva domy majú nárazuvzdorné sklo, okenice a centrálnu klimatizáciu.

Či už pre investovanie hľadáte exkluzívny rezidenčný komplex alebo prenajímateľnú nehnuteľnosť s viacerými obydliami alebo hľadáte priestory pre podnikanie, Sunset Cove - Coral Beach & Hidden Beach je k dispozícii kupujúcemu, ktorý vie oceniť jedinečnú hodnotu a príťažlivosť.

Interiér: Celkom 17 izieb, 16 kúpeľní; Rozloha: 28 328m² / 7 akrov.

Túto nehnuteľnosť predáva spoločnosť American Caribbean Real Estate. Agentom je Joel Young.

Prehľadová tabuľka

  • Referenčné číslo
    29927
  • Predajná cena
    Nie je k dispozícii
  • Pozemok
    28 327 m²
  • Parkovanie
    Áno
  • Pivnica
    -
  • PENB
    G
  • Na stiahnutie

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné
Všetky zverejnené údaje obsiahnuté v tomto inzeráte majú iba informatívny charakter, a z tejto ponuky tak žiadnej strane nevzniká nárok na uzatvorenie zmluvy. Spoločnosť Svoboda & Williams Slovakia s.r.o. sprostredkováva informácie nadobudnuté v dobrej viere od vlastníka nehnuteľnosti, a z toho dôvodu nenesie zodpovednosť za ich úplnosť, správnosť a presnosť.
Lokalita
Parametre
Veľkosť
Min.
Max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.